Gépi hímzéssel emblémázunk, logózunk, készítünk rajzból vagy grafikából szinte bármekkora hímzést. 
Logózott céges ruházat

Emblémázott céges ruházatot készítünk, legyen az póló, ing, pulóver, sapka, nadrág vagy kabát, minden elérhető a kínálatunkban. Kis és nagy szériában is készítjük termékeinket. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Egyedi hímzett pólók, pulóverek, ingek

Gépi hímzés, póló, pulóver, ing, egyedi ruházat készítése. Akár 1 darabtól, de a többszáz darabos megrendeléseket is szeretjük. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Baseball sapkák, téli sapkák

Egyedi, elöl, hátul, és/vagy oldalt hímzett Baseball sapkák, trucker és fullcap-ek, kötött és téli sapkák. Bármilyen elképzelést megvalósítunk a sapkára. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Törölköző hímzés

Törölközők hímzése, logózása, beszerzése kis és nagy szériában egyaránt. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Munkaruha hímzés

Munkaruházat, ingek, kötények, köpenyek, pólók, galléros pólók, pulóverek hímzése, logózása, beszerzése kis és nagy szériában egyaránt. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Hímzésminta készítés

Saját elképzelés alapján saját grafikából vagy képből, készítjük az egyedi hímzésmintát, bármilyen méretben és formában. Ha nálunk készül a hímzés, a mintakészítés ingyenes, egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!

Sportruházat hímzés

Egyesületi pólók, pulóverek, nadrágok, sportfelszerelések, táskák, edzőruhák és övek hímzése. Bármilyen anyagra, bármilyen vastagságig. Akár 1 darabtól is. Kérje egyedi ajánlatunkat!

 

Gépi hímzés, póló, pulóver, sport- és munkaruházat logózás.