Emblémázott céges ruházat, munkaruha, logózás, emblémázás. Kérje egyedi ajánlatunkat, vagy válogasson webáruházunkból.

Pólók és galléros piqué pólók (pólóingek)

galléros póló piqué emblémázás logózás, hímzésKínálatunkban megtalálhatók környakú és V-nyakú pólók egyaránt, 41 féle színben. Szabásuk lehet női, férfi és unisex is, választható szezonális vastagsággal (a téli, a nyári, vagy az átmeneti tavaszi-őszi időszakra).  Választható anyagösszetétellel a 100% pamuttól a kevert pamut-poliészter szálon át a teljes poliészterig, XS-5XL méretig.

Pólóingeink szintén 41 színben elérhetők S-2XL méretig, 10 féle színben S-5XL méretig. Pamut piqué anyagból, pamut-poliészter vagy teljesen poliészter anyagból választhatók. Szabásuk lehet női, férfi és unisex is, vastagságuk alapján szezonális (téli, nyári, átmeneti), 2 vagy 3 gombos nyakrésszel.

 

 

 

 

Nadrágok

munkaruha hímzés, beszerzés, emblémázás, logózás, gépi hímzésKínálatunkban megtalálhatóak rövid- és hosszúnadrágok, sortok és öltönynadrág is elérhető. Lehet oldalzsebes, egyenes szabású, pamut vagy poliészter, rugalmas vagy merev anyagból, XS-től egészen az 5XL méretig. Kérje egyedi ajánlatunkat!

 

 

 

 

 

 

 

Baseball sapkák

egyedi baseball sapka hiímzés, emblémázás, logózásBármilyen egyedi Baseball sapkát elkészítünk, lehet elöl, hátul, és/vagy oldalt emblémázott. Lehet hagyományos baseball sapka, sport vagy trucker cap, fullcap, vagy snapback cap. Az egészen vékony anyagtól a vastag vászonig, akár pamut, akár poliészter összetétellel. Bármilyen elképzelést megvalósítunk.

 

 

 

 

 

 

Egészségügyi munkaruha

laborköpeny, egészségügyi munkaruha, logózás, hímzés, emblémázás, gépi hímzésRövid és hosszú köpenyek, ingek és blúzok, nadrágok, szoknyák. Egészségügyi munkaruházat kórházaknak, rendelőknek, masszőröknek, minden egészségügyi munkaruha feltételnek megfelelve. Női és férfi szabással, XS-XXL illetve S-XXL méretig. Anyagösszetétel szerint pamut és pamut-poliészter ruházatot is forgalmazunk. Kérje egyedi ajánlatunkat!

 

 

 

 

 

 

Ingek és blúzok

formaruha, ing, blúz hímzés, gépi hímzés, emblémázásIngek és blúzok hagyományos és divatos szabással, hosszú ujjú vagy rövid ujjú kivitelben. Megtalálhatóak nálunk pamut, pamut puplin, vagy pamut-poliészter anyagösszetétellel, XS-4XL méretig. A fekete és fehér alapszíneken kívül rengeteg más, élénk színben is elérhetőek. Kérje egyedi ajánlatunkat!

 

 

 

 

 

 

Kötények

kötény hímzés vendéglátás, étterem, bár, vendéglőHosszú és rövid kötények, nyakbaakaszós, vagy elöl-hátul megkötős, zsebes vagy zseb nélküli kivitelben, rengeteg színben. Pamut és poliészter változatban is elérhetők. Séf kötények, felszolgáló, pincér kötények és mosogató kötények is megtalálhatóak a kínálatunkban. Kérje egyedi ajánlatunkat!

 

 

 

 

 

 

Webáruházunkat ide kattintva érheti el.

 

Főoldal

 

Jelenleg itt van: munkaruha céges ruházat póló (munkaruha céges ruházat póló)