Egyedi felvarrók és vasalható foltok, motoros felvarrók és felvarró szettek. Vicces, állatos, felnőtt és gyerek témában mindenféle felvarrót és foltot elkészítünk, akár 1 darabtól is. Kérd egyedi ajánlatunkat, vagy válogass webáruházunkból.

Egyedi felvarrók és foltok

felvarró hímzés, vasalható folt hímzés, állatos folt hímzésHa egyedi felvarrót vagy vasalható foltot szeretnél, küldd el nekünk a rajzot, grafikát, képet, és megvalósítjuk az ötletedet hímezve. Bármilyen méretben, akár 1 darabtól is, de a többszáz, vagy többezer darab sem jelent kihívást.

Készülhet erős, vászon alapra, készülhet filcre is, vagy vékonyabb vászonra, esetleg bármilyen vastagságú poliészter szövetre. Alapanyagot a felhasználás  szerint tudunk ajánlani.

 

 

 

Motoros felvarrók, felvarró szettek

egyedi motoros felvarró hímzés, készítés Motoros felvarrók minden verzióban, több darabos felvarró szettek, ízlésed szerint. Bármilyen elképzelést megvalósítunk, időjárás és egyéb viszontagságoknak ellenálló alapanyagokra és cérnával. Küldd el elképzelésed, vagy nézz szét a webáruházunkban. Motoros felvarró szett hímzéshez kérd egyedi ajánlatunkat!

 

 

 

 

 

Felvarrók, foltok

felvarró hímzés, vasalható folt hímzés, állatos folt hímzésElőre elkészített felvarrókért és foltokért keresd webáruházunkban a Foltshop kategóriát. Itt találsz rengeteg lehetőséget az előre gyártott termékeinkből. Lehet állatos, vicces, vidám, gyerekeknek és felnőtteknek szóló, kicsi és nagy méretű felvarró, vasalható folt.

 

 

 

 

 

 

 

Webáruházunkat ide kattintva érheti el.

 

Főoldal

 

Jelenleg itt van: felvarró vasalható folt hímzés (felvarró vasalható folt hímzés)